Zvuky hlubin

Zvuky hlubin

Anotace: ... vesmíru a oceánu ... spatřili jste mořskou pannu ...

Nepodléhej obavám,
jsi vše, co mám,
to přísahám.
Rozjitří se
a zmizí zlé.
A od té doby jsem zde
jen a jen pro tebe.
A když pak na zem padá noc,
já přeji pro nás oba moc,
aby se luna slitovala
a ve vesmíru hudba hrála.
Vždyť láska to je štít i skála.
Teď zavři oči, moje malá.
Tralala a tralalala...
Autor Inge, 23.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, WAYWARD, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí