Jsi prostě úžasný

Jsi prostě úžasný

Anotace: ...

Mám ráda, když se měješe,
líbí se mi i to, jak hřeješ.
Jsi roztomilý, když spíš,
a neodolatelný, když nahlas sníš.
Jsi můj malý velký ďábel
a je mi jedno, jesli Kein a nebo Abel.
Máš tělo ďábla s duší anděla,
takhle mě klamat, to se přeci nedělá!
Jsi vždycky tak křehký a přece silný
a snad jen kvůli mně jsi tak smilný.
Máš nádherné oči s hloubkou všech moří,
tvůj pohled všechny překážky lehce zboří.
Máš sametový hlas, sic je trochu "ráček",
občas pak řádíš jak divoký dráček.
I to na tobě zbožňuji,
a proto hloupým básničkám se tajně věnuji,
nikdy nevím, jestli se ti líbí moje rými,
nebo zbytečně jen plýtvám slovy svými.
Snad jsi vška z těch, co snahu ocení,
stejně, jako když se k sobě tiskneme vášní zpocení...
Autor Moriwen, 23.07.2010
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...škoda, že jsou tam překlepy

25.07.2010 18:08:00 | pulita alma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí