Muluji

Muluji

Anotace: Pro člověka bez kterého nemůžu být

Miluju jak se na mě díváš,
miluju jak zpíváš.
Miluju když mě líbáš

Miluju když mě obejmeš
Miluju když me miluješ

Miluju tě jen
už to není jen sen
Autor sindy, 23.07.2010
Přečteno 480x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí