Vzkaz v lahvi - Smutek

Vzkaz v lahvi - Smutek

Anotace: 1.díl básně o tom, jak si k sobě dva mladí lidé opět hledají cestu

Vyprchala snad už,
z našich srdcí láska?
Nevydržela nápor,
stejně jako přes řeku lávka?

Cožpak zbytečnými hádkami,
naše srdce tak ztěžkla?
A jejich vahou,
pod námi lávka praskla?

Každý den k řece,
dnes již sám chodívám,
jako vzkaz v lahvi,
své otázky posílám.

Po nocích tajně,
v lese dřevo kácím,
v myšlenkách na ni,
přitom se ztrácím.

Z dřeva prkna jsou,
k sobě hřebíky je spojím,
a už za pár dní,
na nové lávce stojím.

Jenže ona tu není,
usedám proto na hranu –
s pohledem k nebi,
snad druhou šanci dostanu…
Autor Amable seňor Marek, 23.07.2010
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji moc! :-))

06.08.2010 14:00:00 | Amable seňor Marek

Marku,úžasný :-))

23.07.2010 19:12:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí