Dejte mi lék!

Dejte mi lék!

Anotace: Sic o lásce, ale i o samotě.

Lékaři, nemáte
něco na bolest srdce?
Bolí to, bolí moc
a přestat to nechce.
Lékaři věhlasní,
rady si nevíte,
v mém tichém zoufání
marně čas ztratíte.
Kdopak mě uzdraví
z nemoci smrtící,
který to doktor
přechytře myslící,
který to lékař
vymyslí lék
pro nemocí
souženou oběť.

Kdepak doktor ani léky
nic nezmůžou na zakázce
vyléčit srdce bolavé.
Když já sama samotinká
umírám touhou
po lásce.
Autor lady oToman, 23.07.2010
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: ta.cupka., 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí