Kolik máš roků?

Kolik máš roků?

Anotace: ...

Sbírka: Srdeční záležitost.

Kolik máš roků, snad jeden, dva, či více?
Když hoří ti pak touhou líce
já bojím se, bojím o své tělo.
Jen ustrnout, ustrnout by se mi chtělo
v pohybu věčného hledání.

Ty na lásku čistou máš to nadání
pro dobré srdce tvoje.
Už není samo,jsou jen dvoje.

Tak kolik máš roků?
Jeden, dva, či více?
Po letech dětských...
Autor Paulín, 23.07.2010
Přečteno 517x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, poustevník Jirka, NikitaNikaT., Mbonita, ta.cupka., carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lehce snivé, snad vzpomínkové, přesto dobře čtivé. ST!

24.07.2010 22:48:00 | NikitaNikaT.

Moc ale srdce mám pořád dítěte...úsměv.

23.07.2010 23:13:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí