láska jako šachy

láska jako šachy

Anotace: ....

Zamyšlená nad svým vztahem,
přemýšlí nad dalším tahem,
neví jak teď táhnout dál,
v ohrožení je její král,
buď do jistoty s králem táhnout,
nebo se střelcem zkusit vládnout,
je to těžké rozhodnutí,
žít s ním bude doživotí,
ještě že se nesmí ve hře radit,
věž by totiž věděla koho zradit....
Autor stava11, 24.07.2010
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Niky88, Izza, labuť, Mbonita, WAYWARD, CULIKATÁ, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

šach nebo mat
ST

24.07.2010 18:31:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí