Žít snem

Žít snem

Anotace: .

Žiji snem,
nemám dobrou noc,
ten sen ji ničí,
ráno skončí,
a nezbude z něj moc,
šourat se dnem,
aby zas prázdný sen,
naplnil oceánu čerň,
a nechal mne čekat,
na další bezesný den
Autor Sapphire, 24.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Cristinne, drsnosrstej kokršpaněl, Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí