Lúbim ťa

Lúbim ťa

Anotace: tak tato báseň je především pro zamilované Slováky,tímto všechny zdravím

LÚBIM ŤA

Lúbim Ťa,
aj keď neviem či si ma zaslúžiš,
Lúbim Ťa,
Tvoje pery sú ako jahody,
šepkáš mi vyznanie,
tým si ma udržíš,
slová sú s príchuťou lahody

Lúbim Ťa,
Tvoj smiech a Tvoje dotyky,
lúbim Ťa,
to niet hriech,
páči sa mi sloh gotiky

Lúbim Ťa,
Tvoj parfém a Tvoju postavu,
lúbim Ťa,
aj keď prsten dal si v zástavu

Lúbim Ťa,
aj s Tvojmi chybami,
láska neopúšťaj ma,
veď krízu prekonáme
spoločnými silami
Autor Andrea de Taverne, 03.01.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí