Nesplněné sny

Nesplněné sny

Anotace: tehdy na podzim

Podzimní noc,sychravá mlha,spadané listí.
Do tmy křičím, ticho je mi ozvěnou.
Hořkost v ústech. To slzy a zklamání.
Vášeň ve tvářích teprve doznívá, srdce zklidňuje svůj tep.
Z výstupu do oblak, přišlo tvrdé přistání.
Chtěla jsem doufat a možná i trochu snít, ty ses však oblík a chtěl si už jít.
I holka od vedle má svou hrdost, já ale rychle pospíchám ať můžeš být zas s ní.
Tak proč od ní utíkáš, když se k ní stejně znovu navracíš?!
Nesliboval si mi nic,jo, to já vím, ale krást mi sny, to lásko, vážně nemusíš.
Autor Lucie Luu K, 24.07.2010
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: vodnař, la loba, Radek.oslov.Šafárik, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí