Jaká má láska k tobě

Jaká má láska k tobě

Anotace: Jak moc mě miloval.

Sbírka: Pro mou lásku

Láska jediný pravý cit
při kterém jeden druhého chce mít.
Při lásce srdce hoří touhou
ať naše láska netrvá jen chvíli pouhou.
Má láska k tobě nemá hranic,
nejsi-li u mě je mi z toho na nic
své srdce já věnoval ti
a rozbuší se jak jsme spolu v obětí.
Ty jsi má jediná
a jen na tebe myslím když usínám,
jsi jediná po které mé srdce touží,
když samotou se souží.
Nechť nám Oldfieldovi zvony zní
láska je jak cesta a my spolu jdem po ní.
A když slyším Oldfieldovi zvony znít
nemůžu o ničem jen o tobě snít.
Když dvě srdce láskou zahoří,
svět se snad proto nezboří,
ti dva však na to vlastní názor mají
a jiným svou lásku neskrývají.
Život je jak rozbouřený oceán,
po kterém jen blázen by se plavil sám,
když však dva milý jsou spolu,
bez problému připlují k přístavnímu molu.
Protože láska tu moc má
a rozbouřený oceán udolá.
Já už sice básně neumím moc psát,
doufám že postačí když budu tě mít rád.

Tvůj Martin
Autor bublinka, 25.07.2010
Přečteno 405x
Tipy 9
Poslední tipující: Makula, Květka Š., ta.cupka., Dygi, ilona
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Opravdu krásná básnička...Ta se ti povedla :)Jen tak dál:)

28.08.2010 08:54:00 | čokoládka

Zajímavá a krásná ...

25.07.2010 18:04:00 | pulita alma

Hezky..

25.07.2010 10:27:00 | Květka Š.

Ach,opět tak krásně napsáno!

25.07.2010 04:57:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí