(ne)zklame

(ne)zklame

Anotace: nejasnost, která mě zabíjí... Kdysi to vše bylo jednodušší.. Myslela jsem, že to vzniklo kvůlu slečně Ká, ale ta jen dokončila scénář.

Zachraň mě před strachem,
Ukaž mi správnou cestu,
Víš, že to potřebuji,
Víš, jak to bolí.

Nevěř mému hlasu,
Když říká s úsměvem,
Že jsem v pořádku,
Měl bys vědět,
Že lžu.

Přece musíš vědět,
Že špatná slova můžou zkazit náladu,
Stejně jako musíš vědět,
Že chyby můžou zničit vztah,
A opravdu bys měl tušit,
Že jedna…
Slečna může rozbít lásku…

Víš o mně tisíce pravd,
Jednu důležitou vždy zapomeneš,
A proto ti ji řeknu i po milionté,
neumím důvěřovat,
často podezírám.

Nezraňuj mě.
Nebo alespoň dokonale zahlaď stopy,
Nenechej žádné důkazy,
Které by mi mohly ublížit.

Chci nebe bez mraků,
Ale ještě více chci,
Abychom se zase usmívali.

Tak proč jsi mi ublížil?…
… protože mě miluješ?
Autor Avery, 25.07.2010
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: Someday, Malé smutné Nic, mida, Tom XVI
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nemuze zahladit vsechny dukazy na vsechno... Vzdycky si v tom muzes neco najit... Nedelej to... Nauc se verit... O tom vztah je... O duvere... Ta je hned po lasce druha nejdulezitejsi!!!!
Je skoda to zbytecne kazit...

28.07.2010 22:43:00 | Someday

To je fakt náádherný!!!

27.07.2010 23:18:00 | Malé smutné Nic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí