Potřebuju

Potřebuju

Anotace: Šelmičko ty víš co potřebuju ;-) :-)

Chci se dívat do Tvých očí
a líbat Tvé rty!
Plníš mi Tebou moje sny!
Potřebuju Tvou láskou být,
abych mohla šťastně žít!
Potřebuju Tvůj dotek dlaně,
aby na světě mi bylo krásně!
Potřebuju Tě miláčku,
Ty můj něžný čumáčku!
Chci Ti svou lásku dát
a svým tělem v noci Tě hřát!
Autor Labanda, 26.07.2010
Přečteno 415x
Tipy 7
Poslední tipující: Neldor, Danger, Pevya, bobi bobie, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usnout a utéct do krajiny snů a přání,kde dobro nad zlem zvítězí.

09.08.2010 14:51:00 | Danger

Šelmička Tě vyslyší
a bude romantika:))

26.07.2010 09:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí