Jeden velký sen

Jeden velký sen

Anotace: Miluji Tvé hraní na klavír

Sbírka: Píšeš

Tvé hraní na piáno,
které slyším každý den,
rozzáří celé ráno.
Připadá mi to
jako jeden velký sen.

Každý tón,
každý dotek cítím,
jako bys mě hladil.
Do hlouby hudby se řítím.
Však ty jsi mé struny ladil.

Jednou hraješ jemně,
přímo pianissimo.
Podruhé až temně,
silné fortissimo.

Tvé hraní na piáno,
které slyším každý den,
rozzáří celé ráno.
Přitom je to
jeden velký sen.
Autor Kateřina Lukavská, 26.07.2010
Přečteno 439x
Tipy 1
Poslední tipující: Surya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí