Toužím

Toužím

Anotace: ...

Toužím přijít k tobě domů
a uchopit tě pevně v pase
toužím cítit tvé tělo každý den
zas a zase.

Toužím zapnout hudbu
která rozpálí plamen v tobě i ve mě
toužím cítit tlukot tvého srdce i otáčení země.

Toužím cítit to teplo, které vydají naše hříšná těla
toužím...
doufám...
miluji...
tohle jsi vždy chtěla

Uslyším Ano či Ne?
ale rychle dokud plamen ve mě hoří
naše přátelství na ničem nepohoří.
Už nikdy...
Autor Pučik, 26.07.2010
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Sladkalu, Marry01, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slova pro city planoucí, jen ty rýmy jsou nějak moc otřelé. Ale to neva, hlavně když padla na úrodnou půdu!

17.08.2010 16:16:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí