Čaruji si

Čaruji si

Anotace: ....

Z výšky se dívám a čaruji si noc
kdy budu svůdně krásná a to moc!
Pro Tvé oči....pro Tvůj dech
zamkneme se z našich vět...

Kdy slova z úst jsou vždycky vděčná
tak i Tvá přítomnost mi zůstane věčná
Jako vzpomínka v deštivých dnech
nezmokneš nikdy sám,vím to hned!...


Čarovná píseň o dvou neznámých
ztracená touha hřející ve dlaních
Nezkrotně divoká jako řeka v peřejích
je ve mně ukrytá svůdnost..potají...

Stačí slovo a Ty víš jaké
neovládnu své srdce
mám v něm zmatek.....


na světě je přece hodně Katek...
Autor Kett, 27.07.2010
Přečteno 421x
Tipy 24
Poslední tipující: sobý hnusec, jedam, Linzerka, hašlerka, mida, Niky88, labuť, al-pacino, Sisinka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

přišel jsem pozdě a už mi sebrali koment
" Katek je hodně ale Ty jsi jedinečná... "
není co říct hezčího :-)

27.07.2010 21:03:00 | mida

pěkná!
:-)

27.07.2010 12:13:00 | Sisinka

Pěkné..Katy..

27.07.2010 11:41:00 | Květka Š.

Katek je hodně, ale Kett je jedinečná ...

27.07.2010 09:52:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí