Čekám..

Čekám..

Anotace: .........

Stmívá se nade mnou,
nad večerem nedělním..
Vzpomínám na polibek,
co byl tím posledním.

Poslední dotek Tvých něžných rtů..
...znamení lásky těch příštích dnů.

Dnů bez a s Tebou přec,
i mít Tě v mysli,
je krásná věc!

Čekám tu na Tebe,
ozdobo mého srdce.
Dlouhým čekáním mnu si své ruce.

Touha má širá je jako svět,
Tvá a má láska voní jako květ..

..nevadne, jen sílí,
já počkám si ještě chvíli
a ochutnám znovu Tvůj ret,
který tak připomíná mi med,
sladký a věčný,
svou chutí jedinečný!

Líbej mě, lásko, za týden zas,
bez Tebe dlouhý je ten můj čas.
Autor Gabrielle, 27.07.2010
Přečteno 478x
Tipy 31
Poslední tipující: Gabrielle, Danger, kroužek, šuměnka, genca, DagDag, Antares, JED, jitka.svobodova, bloodysunset, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

voní to tady zamilovaností ...

30.12.2010 12:06:00 | Danger

Mám také báseň "Čekám"
je někde v prachu dní
ten raděj jdu /a klidně poslední
neb čekat už mne leká...

15.10.2010 16:26:00 | šuměnka

Hezky jsi to napsal.

28.07.2010 21:41:00 | carodejka

...já počkám si ještě chvíli
a ochutnám znovu Tvůj ret,
který tak připomíná mi med,
sladký a věčný,
svou chutí jedinečný!

:-)

27.07.2010 12:11:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí