Pomněnka

Pomněnka

Anotace: ...

Vedu si tě za ruku
tou panenskou stezkou
noc škemrá za okny
udělám ti jí hezkou

Jsme na kraji lávky
podívej se dolů
do koryta vášně
skočíme spolu

Splynem ve vroucí lázni
co lechtivé má vlnky
srdce máš rudé štěstím
a oči modré od pomněnky

Po posledním polibku
se všechno rázem vypaří
a na nebi je zas o dvě hvězdy víc
jak vidíš, milý hvězdáři
Autor Human Shadow, 27.07.2010
Přečteno 365x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Kubino 2, CULIKATÁ, Pablo Kral, malá slečna, Pešulka, al-pacino, Surya
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí