Čekání na milovanou

Čekání na milovanou

Anotace: mají mé snahy úspěch? Zbývá mi doufat

trápím se, trápím jako zvíře
ta bolest není už normální míře
jsem zoufalý, s myšlenkama si pohrávám
pod tíhou strasti a bolesti prohrávám
nevím jak dál, bojím se podívat za most
přítomnosti, za ním stojí dům, budoucnost
mám obavy, že tě v něm nenajdu
pláčem a žalem před ním pojdu
proč jsem si už dríve oči nevypálil
teď abych se užíral, nekonečně trápil
než příjde ta chvíle, jestli vůbec
hořím láskou a už ze mě moc nezbývá
slyším hodiny, má poslední odbývá
Autor MRF, 27.07.2010
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná...

27.07.2010 17:55:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí