Asistentka krásná

Asistentka krásná

Anotace: malý cyklus o lásce

Dobrý den,
chtěl bych,
potřebuji,
směl bych?

jistě ano...
Ale.
Zadrhnuly se mi jaksi slova,
věru nečekal jsem,
že když pohlédnu zas na ni znova,
jak mocný je to vjem.


Žena mladá, mezi vrtáky,
slova stará, leda pro ptáky,
krásná, lepá, celá v denimu,
A patří je a jen Tonimu.

Škoda, jeho duševní pohodě.
Jestli neskolího tak jen...
díky náhodě.
Autor Cucumber, 28.07.2010
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Belmon, Niky88, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí