Utíkám za tebou

Utíkám za tebou

Anotace: ... miluji tě, moje "dítě" ...

Už jsme tak blízko, sobě nablízku,
pofoukám ti starou ránu, bolístku.
Na souhlas se blýsklo a zůstala díra v lístku.
Já tě znovu ztratila,
tvář dlaní jsem si zakryla.
Odešla jsem pocitově, ty skutečně,
tvářila jsem se netečně a cítila se zbytečně.

Co ti říká srdce?

Miluji ho, a on miluje mne,
jsme dvě nádoby bezedné.
Utíkej za ním, neváhej,
chyť se jeho ruky a polibek mu dej.
Být bez tebe, je jako nebýt,
i když jsi do mé rakve hřebík.
Když to nevyzkoušíš, lásko moje,
nebudeš vědět, jaké to je.
Všechna rozhodnutí jsou lepší než váhání,
a moje stezka tu tvou stále dohání.
I to je možnost, i to je cena poznání.
Autor Inge, 28.07.2010
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: Makula, Eru Alonnar, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí