Proč nezmizí

Proč nezmizí

Anotace: Je těžké pořád potkávat člověka, který nás přestal milovat a my jeho ne...

Depka na mě zase vlezla,
už nejde se smát volně.
Chmury se chopily žezla
a večer brečím hojně.

Tu ženu proklít málo,
vždyť já ji nechci vidět!
A přeci se mi zdálo,
že bych se měl stydět.

Však potkávám ji v buse,
kámoši ji proberou
a prostě v jednom kuse
smysly mé ji zaberou.

A já mám už jen jeden sen,
nepotkat ji nikdy víc,
dostat ji tím z hlavy ven
a moci si pak v klidu říct:

„Jsem zas na světe rád.“
Autor Tomikk, 28.07.2010
Přečteno 412x
Tipy 7
Poslední tipující: Janna, Bíša, CULIKATÁ, Tesk
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

09.08.2010 23:45:00 | Bíša

Už aby to bylo,viď?St.

28.07.2010 13:46:00 | CULIKATÁ

Naprosto tě chápu... Ale neboj, jednou si to určitě řekneš!

28.07.2010 13:01:00 | Tesk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí