Sen

Sen

Anotace: jen takové kraťoučké cosi

Zdál se mi sen
o lásce na věky.
Jak přišel den
probouzím rozpaky

Rozpaky nad láskou
ach zase jen sen.
Oči se rozápláčou
rty roztřese sten.

Tělo se zachvěje
a srdíčko zabolí
probuď se naděje
ať už jsi kdekoliv.

Naděje pro lásku
ta co je navěky
nevisí na vlásku
zrtaťte se rozpaky
Autor Aka Kiss, 28.07.2010
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Draconian, Le ver luisant, Cervenej_cudlik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí