-bez názvu-

-bez názvu-

Anotace: Nevěděla jsem ještě, co to znamená milovat. Byla jsem mladá,plachá a potřebovala jsem, aby se mé pocity aspoň nějak prodraly na povrch...

Cítím jemný dotek dřeva
a tužka se mi pomalu vrývá do oka.
Chci oslepnout a jen poslouchat tvůj hlas.

Cítím chladivou čepel
a nůž se mi pomalu zařezává do hlavy.
Chci ohluchnout a cítit tvé teplo když tě hladím.

Cítím to dunění
a kola drtí mé kosti v nohách.
Chci ochrnout a nasávat tvůj parfém.

Až teď cítím všechnu tu bolest,
Jsem tu sama, křičím, nikdo mě neslyší.
Plavím se ve člunu, plavím se po moři, plavím se bez cíle.
Autor Silent whisperer, 28.07.2010
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí