Žijeme jen jednou...

Žijeme jen jednou...

Anotace: Tak to dokaž...

Sbírka: Postupem času...

Žij tak, aby ses ty sám nemusel stydět
Za to co jsi udělal.
Chovej se, jako bys mě už nikdy neměl vidět,
Jako bys mě miloval.

Prokaž mi svou lásku,
Nezajímá mě co všechno slibuješ.
Neberu to jako sázku,
Jen chci vědět, že mě miluješ…
Autor wendy.poezie, 29.07.2010
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí