Láska se začíná probouzet

Láska se začíná probouzet

Anotace: Pár doteků na mém těle, jak to, že to může být najednou zas tak hezký a že ty hezký pocity, co vyvolaly chvění, mi chybí stejně jako Ty a já zas toužím po sblížení.

Přemýslím, co se to se mnou děje,
Tvá tvář se na mě odevšad směje
a já Tě toužím blízko sebe mít,
abys zas přišel třeba jen na chvilku
a nemusela jsem snít.

Jediný večer mezi námi, kdy slova chyběla
a slyšel byl jen dech,
ve mě vzplál zas jako stoh slámy,
když prsty jsi mi jezdil po zádech.

A Tvoje ústa, když na mých byla
a něžné polibky nemělo smysl počítat,
ty hezký pocity co ve mě vzplály,
možná se touze daj přičítat.

Tak teď Ti tu píšu, že na Tebe myslím,
večer než jdu spát a ráno když vstávám,
že začíná láska se ve mě probouzet
a těšit se na Tě nepřestávám.
Autor grázlík, 03.01.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí