Naposledy

Naposledy

Anotace: Všechno je jednou poprvé a něco je i naposledy...

Vlasy splývající do pasu
Kouzlo v dívčím hlasu
Co spoutá Tvoje tělo
A ty nezmůžeš nic!

Spatříš dívčí tvář
A ucítíš horkost
V místě kdes měl srdce
Ach ta hloupost!

Poprvé a naposledy
Věřil jsi ženě

Ta dívka jako jediná
Našla Tvoje srdce
A teď si Tě měří
Přes čepel meče
Autor Santinan Black, 29.07.2010
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Vlk v rouše, Niky88, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí