Ty....

Ty....

Anotace: ....?

Ty už tu nejsi a co já tu teď sama?
V noci nespím, brečím do rána.
Ty jsi byl můj sen,
ty jsi byl moje noc, můj den.

Ty jsi vždycky našel řešení,
když já byla v koncích.
To ty jsi postavil to pevné lešení,
na opravu našich srdcí.

Ty jsi měl odpověď na každou mojí otázku.
Ty jsi byl ten, kdo mě učil věřit na lásku.

Pak si odejdeš bez jediného slova...
A já se ptám zas a znova...PROČ?!
Autor Janica, 29.07.2010
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Redingar, PPetrushka, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí