Proklínám

Proklínám

Anotace: Bědování nad tím, že některé city přetrvávají déle než by měly a než je zdravé ...

Už zase vzpomínám,
myšlenky létají,
Tebe já proklínám,
nebeské hvězdy zhasínají.

Vzpomínám na ten den,
kdy jsem Tě prvně uviděl,
kdy jsem Tě prvně políbil,
kdy jsem se do Tebe zamiloval.

Rád bych teď vrátil čas,
rád bych se vrátil a celé to zrušil,
nechtěl se trápit a slepě věřit,
radši bych usínal v ďáblově náruči.

Slepá důvěra a stříbrná skutečnost,
doufám že jednou zničím tu věčnost,
která mě trýzní a poutá k Tobě,
musím se vzpamatovat, vzpomínky zahodit.

Poslední zbytky citů, poslední kapky,
kéž by hned zmizely, nechci mít klapky,
musím si vzpomenout, jak se mám odtrhnout,
jak se jen odvázat, ze skály spadnout.

Padat dlouho a bez hlesu,
umřít potichu, v lesním porostu,
v kaluži krve, s rozkřáplou hlavou,
s vyrvaným srdcem, snad potom city nezůstanou.

Nechci to udělat, skutečnost pálí,
hrdost mi brání, rozum napovídá,
drobná záminka stačí, mysl se zvrátí,
mé tělo bez citů poklidně umírá.
Autor štěky, 30.07.2010
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezapomeneš jen smířit se s tím musíš
srdce si pofoukej dušičku pohlaď
čas ti v tom pomůže ted je tvůj kamarád :-)))

30.07.2010 07:04:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí