Básníkovi

Básníkovi

Anotace: ..jednou v červnu, ale vlastně už mnohem dřív..

Ty rty, které líbávaly,
avšak jinými zrazeny byly,
ty ruce básníkovy,
jež píší, ale nehladí,
a verše, které neladí,
to vše je zde,
avšak ne mé.
Mám pouhé nic.
A já chci víc.
Autor semiramis, 03.01.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí