Odpuštění

Odpuštění

Anotace: vnitřní boj

Pravda je prý dobrá věc,
Učíme si ji říkat od mala,
Je snad osoba, co nikdy nelhala?
Nejlépe lže člověk sobě samotnému,
Obelhat sebe, nedá moc práce,
Žít ve lži může být dobré,
… Po nějakou dobu …
Proč si sama sobě nalhávám, plno divných věcí.
Plno věcí, které řeším tím nejnemožnějším způsobem.
Proč nemůžu přiznat, jak to vlastně je.
Proč moje nitro žije ve městě lží.
Chtěla bych, abych byla sama k sobě upřímná.
Vím, že Tě zklamu na plné čáre, věř, že mi ho hryže svědomí …
Chtěla bych se Naučit žít s bolestí a následky, co přijdou po mých činech.
Doufám jen, že mi jednou odpustíš …
Autor susuvlacek, 30.07.2010
Přečteno 302x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji hodně síly, odvážné přiznání ...

30.07.2010 21:12:00 | cordeli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí