Zrodila se láska

Zrodila se láska

Anotace: Realita snu

Večer jsi byla jenom ve snu
Nad ránem přišla proměna
Se sluncem zrodila ses na svět
Už nejsi přelud bez jména

Jsi moje dítě? Nebo naše?
Na svět tě porodil můj sen
S nímž spojil jsem se v jedno tělo
A nakonec byl vyslyšen

Dítě je na světě a jedno je
Jestli jsem otec, matka ty
Teď třeba dělat všechno pro to
Aby dobře dařilo se dítěti

Chovejme dítě - lásku naši
Ranního slunce dar
Aby nám ku prospěchu byla
a nikdo nám ji nesebral

Ať láska naše je jen světlem
Nikdy ne černou tmou
A hlavně, když nám bude smutno
ať je nám dvěma oporou

1998
Autor Mirek, 03.01.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí