Žádal jsem tak moc?

Žádal jsem tak moc?

Anotace: Miluji Tě. Nesnáším Tě

Mít s Tebou krásný přátelský vztah, víc jsem nežádal,
všechno své úsilí jsem do toho dával,
víra v Tvá slova mí sílu dávala,
přál jsem si jim věřit, přesto nevěřil a Ty jsi plakala.

Ublížil jsem Ti, ikdyž Tě strašně moc miluji,
slíboval jsem, že modrý z nebe Ti daruji,
a teď své viny na Tebe svaluji.

A vidíš, jak jsme dopadli..
z nejlepších přátel stali se jen známí,
když kolem Tebe procházím, srdce stále děsně bolí.

Tak nějak ještě doufám, že zazvoníš na zvonek mího domu,
řeknem si svoje, padnem si kolem krku, znovu dáme šanci tomu.



Avšak v to můžu jen doufat a snít..
Miluji Tě, slečno Kristýno
Autor Tomi Paci, 30.07.2010
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Ori Eremos, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mockrát díky :-)

04.08.2010 20:54:00 | Tomi Paci

Bohužel už není od čeho začínat, všechno krásný jednou končí..

03.08.2010 13:08:00 | Tomi Paci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí