Anotace: O lásce, no...

Už nestačila mi slova,
už nevyzbyl mi dech,
když unikl ti ze rtů,
ten poslední tichý vzdech:

"Miluji tě," řekls mi,
zatímco slzy smáčely mou tvář,
slova mi nevyzbyla ve chvíli,
kdy tvá duše letěla v zář!
Autor Monica., 31.07.2010
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí