když pod bělem pampelišek

když pod bělem pampelišek

Anotace: ... naděje skomírala ...

.
už za rozlétnutým bělem pampelišek
před nenasytným dračím zubem
jen podzemím mladých pamp
naděje dál skomírala
jako hromnice
obou alefů
protivně
nylých
ach
snad
a vlastně
právě proto
zbabělý skutek
přiznal ti srdnatě
i pod patami
zapálený
střelný
prach

a
pak
utek
.
Autor a_tao, 31.07.2010
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Bíša, Lota, Mbonita, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí