Říkanka

Říkanka

Anotace: Bylo to bláhové, myslet že potkám lásku

Říkanka

Skládám, skládám básničku
o malinkým štěstíčku
pro celý svět – pro Tebe
a dívám se do nebe

Slyším, slyším písničku
tu, kterou máš na líčku
lahodně mi v uších zní
ten Tvůj hlásek altový

Zpíváš o tom, že se máme
že na sebe čekáváme
že se máme raději
než milenci filmoví

A já říkám lásko lásce
kolikpak jen ještě dní
a Tvá ústa šeptaj sladce
za rok za dva, nebo tři?

Tak si počkám než zas přijdeš
co mi řeknou oči Tvé
jestli chvíle, co tu budeš
nebude jen pouhý let

Už jsem složil básničku
o tom našem štěstíčku
jestli není nebo je
pojď a přines mi svoje
Autor slamtron, 03.01.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí