Jízda

Jízda

Anotace: text písně o páru co jedou autem

v záři světel aut těžko rozeznávám tvoji tvář

jak já řídit mám když to neovládám,tak se ptám

venku padá sníh vnímám jen tvůj smích,jen se směj

brzdím jedu dál auto neovládám,teď strach měj


ref:proč jsi lásko má,proč jsi taková

říkáš věci které nemám rád

jen se vysmíváš,tak mi připadáš

dneska s tebou vážně nechci spát

vážně budu rád


rád tě budu mít když teď bude chvíli,chvíli klid

stěrač nestíhá,teď se musím lásko soustředit

připomínky tvé,i tvůj pohled rázně odměním

sklidni hormon svůj,jinak já tě z auta vyhodím
Autor tcbtp, 01.08.2010
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí