Inzerát

Inzerát

Anotace: O inzerátu... :-)

Miluju tvou vůni,miluju tvůj hlas,
pověz mi, lásko, kdy setkáme se zas?
Odpověď přijde zlehka a znenadání,
když v inzerátu stojí "pán hledá paní".

Telefonní číslo, kontaktní adresa,
v radosti a vzrušení mé srdce zaplesá.
Sejdeme se v sedm v kafébaru "Čína",
nemůžu se dočkat - můj život začíná!

V sedm čekám tady... avšak nikde nic,
už nevím kudy dostat vzduch do svých plic.
Ach, nechal mě tady sedět - samotnou a jedinou!
Hmmm... měla jsem to vědět - v hodinu osudnou.

Když jsem četla inzerát,
který lživý byl akorát.
Ptám se ale zas
větami stejnými na chlup i vlas:
Jenom mi pověz, lásko, kdy setkáme se spolu zas?
Autor Monica., 01.08.2010
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Dameira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí