Tobě

Tobě

Anotace: (....)

Je to něco,co prochází celým mým tělem.
Cítím to všude - uvnitř, navenek, v konečcích prstů....
Když Tě vidím, chci, abys žil, abys byl mrtvý, miluji Tě, nenávidím, chci, aby ses na mě díval, i když je tma.

Starej se o mne, jako o dítě.
Jsi přízemní.
Když jsi zamilovaný, máš létat hlavou v oblacích, nevnímat realitu.
Jsem křehká, buď na mne jemný.
Líbej mne, jako bych se při každém Tvém doteku měla rozplynout.
Dívej se mi do očí, jako bych za chvíli měla zmizet.
Miluj mne, jako by už nemělo být zítřku.

Není to láska, je to nebeský pocit.
Autor amores peros, 01.08.2010
Přečteno 349x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, Kávový Poutník, strašidýlko-střapatý, la loba, Hloupá Květinka, Petbab, Linda Etschyick, CULIKATÁ, Ante portam inferam, PPetrushka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí