já se žít i jinak...

já se žít i jinak...

Anotace: ...

Chci se smát maličkostem,
šťastně žít a cestovat světem.
Pár zábran na každé z cest mám,
hlavně nechci,
aby byl někdo z nás sám.
Mít někoho,
o koho se můžeme opřít,
mít někoho,
o kom můžem den za dnem snít.
Věřit ve své sny
je důležité a krásné.
Nevím, zdali je vám toto jasné.
Láska je dar
a někdo si jej neváží.
Hodně z nás
se pouze a jen přetváří.
Važme si života,
važme si lidí.
Úspěch a oporu každý z nás sklidí.
Autor Andvejka, 01.08.2010
Přečteno 245x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí