O lásce

O lásce

Anotace: ...nemám slov, nejvýše výplod z nudy a částečně za šera :)

Líbezné slunce, hřeje a laská
jestlipak ví, jak hřeje láska?
Myslím že ví to, a proto svítí
aby jsme žili, a kvetlo kvítí
které pak mládenec slečně utrhne
lásku jí vyzná a ostatní zavrhne.
Teď žije pro ni, je její jen
noc pomale koční, začíná den.
-probuď se, byl to jen sen...
Autor Lina, 01.08.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Labanda, Čoki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí