Nepoučitelná

Nepoučitelná

Anotace: .....tak je to....

Hledám si dveře z temnoty,
oči jen plné slepoty.
Tma je mi milosrdným sluhou,
vážu vzpomínky černou stuhou.

Jdu odhodlaně, city stranou,
vždyť nedal jsi mi na vybranou.
Bolí ta cesta do nikam,
přesto ji nutně podnikám.

Zas dodržel jsi večerku,
no tak pozdravuj manželku...
Autor michala, 01.08.2010
Přečteno 341x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Zorenka Ježková, malá slečna, CULIKATÁ, jita.1965
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeju Ti abys byla t,a s terou se dodržuje večerka - jinak moc dobré.

07.07.2011 08:41:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí