V srdci mříž

V srdci mříž

Anotace: ***

Jsem nešťastná,
jsem ve vězení.

Už ani nevím,
z čeho jsou mříže,
už ani bolest nevnímám.

Všechno se dlouze táhne,
myšlenky v kruhu promítám.

Vzpomínky na svobodu jsou
na pohled tak vzdálené,
však na dosah o to víc,
stačí přiznat si...

že srdce vystřídal rozum
a střepy stokrát lepené
štěpí se v menší

....

až zbyde po nich prach.


Přistup ke mně, přistup blíž
a odfoukni jej v dál.

...
Autor jerabina, 02.08.2010
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: fijalka, devcatko z jetele, J's .., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí