Sen

Sen

Anotace: Netřeba komentáře?

Ta noc co všechno mění,
nás dva dnes neminula,
namísto nočního snění,
jsi mě paží ovinul,
to co nás jen ve snech těší,
dnes zdá se býti pravdou,
snad to náš problém dnes řeší,
poznáme tu lásku správnou,
pro pár minut s tebou trpět,
klidně dál už na pořád,
abych dokázala ti snad,
že to nebyl pouhý omyl,
ani večer s vášní jen,
že jsem si tě prostě zvolila,
že jsi byl ten můj sen.
Autor Cassandra, 02.08.2010
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí