Hořící sen

Hořící sen

Anotace: V hlavě se mi to nakumulovalo tak jsem to vypsal;)

Sbírka: Z kapky verše-moře básní

Mám v očích prach
to je možná jen strach
bojím se dívat se do tvých očí
jelikož svět se hned točí

klidně mě vášní a plamenným pohledem spal
co já bych za to stát se lidskou pochodní dal
srdce by mi jasným plamenem hořelo
než by na troud shořelo

a pak čistá láska se zrodí
a ruku v ruce se vodou brodí
Číše již něhy plna
dívka vedle Tebe smysluplna,tajuplna

Pak ráno za rozbřesku
pocítíš tíhu stesku
když sám se probudíš.....
Autor Jacob P. Verlaine, 02.08.2010
Přečteno 506x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí