Proč?Ándré proč?

Proč?Ándré proč?

Anotace: ..tvé díky? či odraz lásky?

Točí se myšlenky v klubku
a já hledám onu jehlu
abych se z žalu vymotala
odešels..;( já to neustála
.........
už nehledím na kliku
neotevřeš,tak žiju v bolu

Slzavé údolí střetnu z rána
když první pohled není tvůj
idealistická slepá nána
Tobě nic..jsem hovno,hnůj?

Asi dnes mučíš další ženu
jak můžeš rovně,hrdě jít?
v klidu již nikdy neusnu
proč pro Tebe musím bít?

Stačilo mě držet z lásky
tys musel rvát mi vlásky?
Vždycky si škubl po jednom
a já ztratila pocit..jdu dom

Dnes se ukrývám v černotě
a prosím Amora ať škubne
a srdce mé zas u mě usne
jenže setřást prý nelze Tě

tak proč?pro Boha proč?
vzbuďte mě je to sen
byl to otřes mozku,chci den
nic,zařezává se mi tělem kolotoč
Autor ta.cupka., 03.08.2010
Přečteno 402x
Tipy 23
Poslední tipující: Nespavec, pamp_elka, blue, Dragoniana, Iv, JohnyD., jedam, Krahujec, Kokonut, ajlonka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutná citovka. Hlavně že vše odvál čas :)

14.02.2015 20:45:44 | Nespavec

Děkuji.)!
Mag.- teď nechci lásku
bolí..nic ji neléčí
mé oči ještě pláčí
pro tuhle jedno-stránku..

06.08.2010 18:01:00 | ta.cupka.

Pros Amora, ať ti do cesty přivede někoho, kdo tvé srdce vyléčí a bude ti lásku oplácet stejnou měrou jako ty jemu...

06.08.2010 14:12:00 | Kokonut

Hezká pocitovka.

04.08.2010 17:54:00 | carodejka

Moc smutná, pro mě až pochmurná....skvěle vyjádřené pocity.

03.08.2010 12:50:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí