Vyznávám

Vyznávám

Do tvých očí jsem se zbláznila
Po tvých rtech toužím dnem i nocí
Jsi princ kterého jsem si vysnila
Máš mě už plně ve své moci
Jen řekni, celá se ti odevzdám
Tělo, myšlenky, duši i strach
Všechno, všecičko ze sebe ti dám
Nechť změní se to klidně v prach
Od první chvíle o tobě sním
Nocí i dnem, večerem i ránem
Sním o tobě stále, ač bdím
Jsi mé mysli naprostým pánem
Chci s tebou být, ty to nevidíš?
Jsi jak droga, jako láska
Tvé rty umí hladit jako plyš
Byla jsem s tebou ač tím padla sázka
Čím dál víc cítím chlad tvůj
Srdce nechápající, oči plačící
Stále se ptám proč nebudeš můj
Mizíš jak pták do teplých krajů letící
Zapomenout nedokážu jenom tak
Byls, jsi a budeš pro mě vším
Možná že si to uvědomíš až pak
A já tvé rozhodnutí nebýt se mnou ctím
Miluji tě nekonečně
Ať jsi s tou a nebo jinou
Přeji ti ať jsi šťastný věčně
Dny bez tebe však smutně plynou
Autor Moniska, 03.08.2010
Přečteno 606x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí