Odpusť mi

Odpusť mi

Anotace: myšlenky,myšlenky....nic víc,nic míň.

jsou věci naprosto šílený

jsou věci naprosto nechtěný

a někdy mi příjde

že se mě až příliš týkají ..


Nenávidíš mě

To už teď vím
a vážně na to nejsem hrdá..


Jsou věci naprosto bolestivý
jsou věci naprosto zakázaný

a někdy mi příjde

že se mě až příliš týkají ..


Proklínáš mě

To už teď vím

a vážně jsem to takhle nikdy nechtěla..


Jsem důvodem všech těch věcí

Jsem důvodem všech těch slz

Jsem důvodem,kterej nenávidíš


a vážně
vážně na to nejsem hrdá..

Odpust mi
Autor Woski, 03.08.2010
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: jvacl, Any 4, M.a.t.y.s.e.k, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí