Aurora..

Aurora..

Anotace: .. Borealis

Túto noc tancujem s Polárnou žiarou
zo všetkých párov
najkrajší bude náš, zvyšné pod čiarou

ocitnú sa, keď tá vo farbách ruží
so mnou zakrúži
v závojoch ohybné telo má z pružín

ja pri nej ako tieň krídlatý za ním
na všetky strany
odstredivým silám vziať nezabránim

Aurore partnera v spanilom tanci
z protuberancií
slnečný vietor podrobí mutácii

atómy vyšších sfér, kam ku nej lietam
- tancujem sem-tam
v mojich snoch, podobných bludným kométam..
Autor Petbab, 03.08.2010
Přečteno 321x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, mademoiselle secret, hašlerka, Mbonita, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pracuješ na sobě a to se mi líbí,je to velmi dobré.

04.08.2010 11:26:00 | mademoiselle secret

tanec v závojích

ST

03.08.2010 20:39:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí