A padla rosa

A padla rosa

Anotace: nemám nic, co bych k tomu napsala

A padla rosa,
po rukou mých stéká prach se zbylých slov našich zbytečných.

A padla rosa
a rty po úsměvu pak zas přešly v pláč.

A padla rosa
a ramena má posypaná sněhem,
netknutá rukou Tvou.

A padla rosa
a perly,
boží slzy s očí kapou.
Kapou na zem, kterou napojí,
kapou ty slzy, o něž nikdo nestojí...
a kus půdy pod nohama mýma pláče též...
Autor Lenny, 04.01.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí